Lucreaza cu noi

banner1

Oamenii nostri sunt punctul forte si motivul succesului companiei. De aceea, la Dr. Reddy's cultura organizatiei este esentiala. Ea inseamna pentru noi libertatea de a invata, de a inova si experimenta, de a creste odata cu compania. Un obiectiv important al organizatiei este sa dezvoltam o echipa de specialisti orientati catre piata farmaceutica si pacienti, dar si catre dezvoltarea personala. 

Evolutia companiei ne-a determinat sa incurajam comunicarea directa si libera intre departamente si colaboarea intre oameni bazata pe respect. In felul acesta, am mentinut atmosfera de lucru netensionata si randamentul ridicat la lucru.

Noi credem cu tarie ca oamenii de la Dr. Reddy's lucreaza cu entuziasm, iar eforturile si activitatea lor sunt recunoscute, apreciate si recompensate. Este felul in care am ridicat un business in 20 ani, pornind de la zero, felul in care am legat o echipa de aproape 100 de oameni in 2015 si felul in care dorim sa progresam in anii urmatori.

Focus-ul nostru actual este catre dezvoltarea in continuare a echipei de promovare, in cadrul celor trei divizii: Alpha, Beta si Gamma.

Daca Dr. Reddy's Romania este o companie interesanta pentru cariera dumnevoastra, va invitam sa verificati lista posturilor vacante.

Daca nu regasiti in lista posturilor vacante postul potrivit pentru care doriti sa candidati, dar va doriti sa faceti parte din echipa noastra in viitor, va invitam sa transmiteti o scrisoare de intentie si CV-ul in atentia departamentului de resurse umane, la adresa de email hr@drreddys.ro sau office@drreddys.ro

Pentru fiecare noua pozitie disponibila in companie, verificam cu atentie baza de date construita pe baza aplicatiilor dumneavoastra.

VEZI AICI POZITIILE DISPONIBILE IN PREZENT